Unii cred că arta nu e mereu prezentă, însă eu cred că arta poate fi creată, astfel încât pot afirma că arta ne înconjoară doar dacă noi îi permitem. Ăsta sunt eu! Maricel Cojocariu, tânăr dornic să descopere ceea ce ochii obişnuiţi nu pot vedea – frumuseţea şi naturaleţea oricărui detaliu nesemnificativ, care însă, face diferenţa dacă îi acorzi interesul/atenţia necesară.

Pentru a crea frumosul din orice lucru mic trebuie să îl vezi în primul rând. Sunt din Botoşani, şi poate că tocmai asta m-a împins să aleg calea artei- pasiunea de a călători, de a descoperi şi de a avea abilitatea de a regiza filme cu momente emoţionante, unice, speciale – momente care există în nunta dumneavoastră!

Această zi specială pentru dumneavoastră (nunta) nu va ramânea doar o zi la care să vă gândiţi, ci, va fi ziua pe care o veţi putea vedea din nou în faţa ochilor. Nu va mai fi ziua la care aţi avut rolul doar de personajele principale, ci acum, aveţi ocazia să fiţi spectatori la propria nuntă, bucurându-vă şi retrâind acele momente magice ale unirii destinelor dumneavoastră. Voi captura detaliile, frumuseţea dumneavoastră, a decorului, momentele amuzante, emoţionante, momente descrise şi de ceilalţi prezenţi, însă, mai ales, voi captura momentul în care vă juraţi iubire pe viaţă!

 

 

 ~ Now, you can create with me your favourite emotional film! ~